AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, teşkilatta kuruluşundan bu yana görev alanları kahvaltıda bir araya getirdi.
Belediye Sosyal Tesisleri’ndeki buluşmaya TBMM KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Özgevrek, AK Parti Kütahya milletvekili adayları Şükrü Nazlı ve İshak Gazel ile kalabalık bir parti üyesi katıldı.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "AK Parti siyaseti seçim alakalı bir durumda seçim yatırımı olarak ’temel at 40 sene dursun, temel atıp 20 sene dursun’ diyen eski Türkiye modelini yok saydığı için, bugün burada ’seçim olsa da bunu öne çekelim’ demiyoruz. En iyisini yapalım istiyoruz. Orada bir proje hatası bize 20 sene hizmet alacak arkadaşlara engel olur diye böyle bir işin içine girmiyoruz. Şuan yaptığımız hastanenin en doğru şekilde yapılmasıdır. Hastanemiz aynı Zafer Havalimanı gibi müstecir tarafından yapılacağı için çok hızlı bir sürede bitirilecektir. Kütahya’ya bir müjdemiz daha var. Bir hastane değil iki hastane yapıyoruz. Bölgede tek ülkemizde ikinci Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi. Hem burada ki hasta kardeşlerimiz hem bölgedeki hasta kardeşlerimize hizmet edecek hemde Kütahya’nın arzu ettiği yerli turist sayısının artışına vesile olacaktır" dedi.
Toplantıda, Kinay, Nazlı ve Gazel’de birer konuşma yaparak, 7 Haziran seçimleri için yoğun bir çalışma içerİsinde olduklarını dile getirdiler. (EFE)