Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nde görevli amirler ve eşleri Gazi Huzur Evi’ni ziyaret etti.
Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen polis haftası kutlamaları kapsamında Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nde görevli amirler, eşleri, polis memurları ve Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu yetkili ve öğrencileri Gazi Huzur Evi’ni ziyaret etti. Ziyarette huzur evi sakinlerine karanfil ve çeşitli ikramlarda bulundu. İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek’in eşi Muradiye İşlek’in de katıldığı ziyarette emniyet mensupları huzur evi sakinleriyle sohbet etti.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nurettin Önsoy, yaşlılara gereken önemin verilmesi gerektiğini belirterek, “Polis Teşkilatı’nın 170. yıl dönümü münasebetiyle polis haftasını vatandaşın desteğiyle, halkımızla birlikte kutluyoruz. Özellikle yaşlılar bizim için çok önemli. Geçmişimizi bileceğiz geleceğe daha sağlıklı bakmak için. Biz de burada polis teşkilatı olarak eşlerimiz, çocuklarımız ve arkadaşlarımızla birlikte huzur evi sakinlerini ziyaret ettik her zaman olduğu gibi. Ziyaretlerimizi sadece polis haftasında yapmıyoruz, diğer zamanlarda da yapıyoruz. Bugün de huzur evindeyiz. Onları ziyaret edelim hayır dualarını alalım dedik. Onların sağlıklarını yakından görelim dedik. Hepsi çok güzel bir ortamda yaşamlarını sürdürüyorlar. Özellikle huzur evindeki yöneticilerden çalışanlardan çok memnunlar. Bakımlarının çok güzel yapıldığını gördük. Biz de çok memnun olduk. İnşallah tüm yaşlılarımız böylesi güzel ortamlarda hayatlarını idame ettirirler” dedi.
Huzur evi sakinleri de emniyet teşkilatının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek emniyet mensuplarına teşekkür etti.