Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoranı’nda kahvaltı düzenledi.
CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoranı’nda kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda açıklama yapan CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Emine Barut, 8 Mart’ın tarihini anlatarak "Bizler bugünü kutlama değil anma olarak gerçekleştiriyoruz. Zaten ülkemizin koşullarında kutlama yapacak bir konumda yok. Kadınlara yönelik şiddet ve cinayetler duyarlı halkımızı ve biz kadınları isyan noktasına getirmiştir" dedi.
İLÇE BAŞKANI İLK KEZ BİR KADIN OLDU
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez de, “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Ödemiş’te bir ilk oldu ve CHP’nin ilçe başkanı kadın oldu. İlçe başkanı olarak partimizin iktidar olması için yoğun bir şekilde çalışıyorum. Gelin biz kadınlar CHP’yi iktidara taşıyalım. Önümüzde zorlu bir seçim süreci var. Hepimiz birbirimize sahip çıkalım birlik ve beraberlik içinde olalım ve başarıya ulaşalım" diye konuştu. CHP Ödemiş Milletvekili Mustafa Moroğlu ise şöyle konuştu: “Ödemiş’in yiğit ve çalışkan kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Böyle bir kalabalık böyle güzel bir organizasyonda sizlerle birlikte olmaktan ben de çok mutluyum. Önümüzdeki süreçte sizlerin azmi ile CHP iktidara gidecektir. Bugün ben bu tabloyu Ödemiş’te gördüm. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."