Süper Amatör Lig Play-Off ilk maçında Ceyhan Altınyıldız ile karşılaşan Aliağaspor, sahadan galibiyetle ayrıldı. Rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran sarı-siyahlıların galibiyet golünü 85. dakikada Adnan Malat kaydetti.

Çiğli Atatürk Sahasında oynanan karşılaşmayı Barış Asım Ünal, Hüseyin Gegeroğlu, Tolga Okumuş üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, maçın 26. dakikasında Ceyhan Altınyıldızlı oyuncu Yusuf Ziya Canbey, kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarıda gol pozisyonu üretmekte zorlanan takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya göre daha hızlı başladı. İkinci yarının hemen başında sahada 10 kişi oynayan Ceyhan Altınyıldız, Fehmi Boyer ile net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 60. dakikasından sonra Aliağaspor, tempoyu arttırdı. Ataklarını sıklaştırarak rakibini baskı altına alan Aliağaspor, özellikle Adnan ve Ramazan ile girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Karşılaşmanın 85. dakikasında maçın çalışkan isimlerinden Adnan Malat, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın skorunu da belirleyen bu gol Aliağaspor’a 3 puan kazandırdı.