Kocasinan Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çolakbayrakdar görevine başladı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Bekir Yıldız’la başlayıp Mustafa Çelik’le devam eden çalışma ve başarı kültürünü sürdüreceklerini, bu konuda vatandaşlardan gelecek her türlü yapıcı önerilere de açık olduklarını söyledi.
Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediye Meclisimizin iradesini ortaya koyarak şahsım için verdiği göreve bugün itibarıyla başlamış bulunuyorum. İnşallah, şehrimize, ilçemize hayırlı hizmetler yapmak için uğraşacağız, koşturacağız. Yakın mesai arkadaşlarımız ve buradaki personelimizle birlikte bu şehre iyi hizmetler yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Kocasinan’da Bekir Yıldız Başkanımızla başlayan ve Mustafa Çelik Başkanımızla devam eden bir çalışma ve başarı kültürü var. Bu bayrağı daha da yukarılara taşımak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.
Kendisine güvenenlerin boynunu bükmemek ve güvenlerini yerde bırakmamak adına yoğun çalışma mücadelesine devam edeceklerinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Vatandaşlarımızdan, bize inananlardan, bizi sevenlerden, tanıyanlardan ve tanımayanlardan, kendi bölgemizde olanlardan veya olmayanlardan bizlere dua etmelerini istiyorum. Çünkü dualarına ihtiyacımız var. Gayretlerimiz, çalışmalarımız dualarla taçlanacak. Kocasinan’a ve şehrimize daha iyi hizmet etmek adına devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’daki çalışma ve başarı kültürünü devam ettirmek adına vatandaşlardan gelecek yapıcı önerileri dikkate alacaklarının altını çizerek konuşmasını şöyle noktaladı, “Herkese kapımız açık. Vatandaşlarımızı da her zaman için belediyemize bekleriz. Buyursunlar gelsinler. Önerilerine her zaman açığız. Olumlu ve yapıcı önerilerinde her zaman onların yanında olacak ve söylediklerine de mutlaka itibar edeceğiz.”