Eski Sağlık Eğitim Genel Müdürü Bülent Ulutaş, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesi MHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Parti il binasında gerçekleştirilen geniş katılımlı programda aday adaylığını resmen açıklayan Ulutaş, “Bugün Türkiye’nin milliyetçi harekete ihtiyacı var” dedi. Ulutaş’ın adaylığını açıkladığı Programda MHP İl Başkanı Taşkın Polat ve çok sayıda MHP’li yer aldı. İl Başkanı Taşkın Polat yaptığı konuşmada, 7 Haziran 2015 seçimi Türkiye Cumhuriyeti Devletinin var olma mücadelesinin veya yok edilmeye terk edilmesinin tarihi bir günü olacağını söyleyerek şöyle devam etti; ’’Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisine büyük görevler düşüyor. Türkiye Cumhuriyetini yeniden şaha kaldırmak, Cumhuriyetin yeniden yaşamasını, bayrağımızın dalgalanmasını, ezanımızın bağımsız bir şekilde okunmasını, Türklüğümüzü yüce bir şekilde yaşatılmasını korumak için Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara gelmeye ihtiyacı vardır. İnşallah Allah’ın izniyle 7 Haziran günü bu bayramı tadacağız ve Türkiye Cumhuriyetindeki hedeflerimize ulaşacağız.’’
Aday Adaylığını açıklayan Ulutaş, desturum bir yere denirse Türk ülkesi, gözüm bayrak arar kulağım ezan sesi, Ne Mutlu Türk’üm diyerek yola çıkmak istiyorum dedi.
Ulutaş, Ülkemiz bölünmek üzeredir, ülkemiz satılmak üzeredir, ülkemizin sınırları delik deşik olmuştur. Buna dur demek için gönlünde, kalbinde, nefsinde birazcık vatan sevgisi olan herkesi yanımızda görmek istiyoruz diyerek, ’’Ardahan’da Ardahanlının oyu hiç kimsenin cebinde değil. Bizim önümüzü kesmek için Ardahan’da siyaset cambazları siyaset oyunları oynamaya başladılar şimdiden. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi her zaman vardır ve bundan sonrada Ardahan’da var olacaktır. Bizler Ardahan’da siyasi dengeleri değiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız, bugünden itibaren bu ilde siyasi dengeler değişmiştir. Aday olayım, olmayayım seçim boyunca burada olacağım. Köy köy, ev ev girmediğimiz yer kalmayacak, benim birinci ve ikinci sıra adayı olmam hiç önemli değil. Önemli olan Türkiye’nin bu şartlarında Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Türk milliyetçilerinin damgasını sınırdan, Edirne’den Ardahan’a kadar damgasını vurmasıdır. Çünkü Türkiye’nin bugünkü şartları gerçekten vahim bir durumdur. Ülkemiz bölünmek üzeredir, ülkemiz satılmak üzeredir, ülkemizin sınırları delik deşik olmuştur. Buna dur demek için gönlünde, kalbinde, nefsinde birazcık vatan sevgisi olan herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Esnaf, köylü, solcu, sağcı, komünist, AKP’li, ülkücü, CHP’li, DSP’li kim varsa hepsinin oyuna talibiz.’’ Şeklinde konuştu.