Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, ATSO seçimleri öncesi ilçelerde müteahhitlerle biraraya gelmeye devam ediyor.

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Konyaaltı’nda bulunan İnşaat Müteahhitleri ile bir araya geldi. Karataş, “Müteahhitlerimiz asla sahipsiz değildir. Var olan ve her geçen gün değişen uygulamalar nedeniyle sorunlar, çıkmazlar yaşayan müteahhitlerimizin çözüm beklediği konularda biz devreye girdik, bizler bu sorunların çözümünde öncü olduk. ATSO’da bizleri temsil eden grubun ne demir, ne çelik, ne de çimentonun yani inşaatı meydana getiren tüm hususlarda yaşanan sıkıntılarda tek bir açıklaması olmamıştır” dedi.

Karataş, “Çıktığımız bu yolda bizlerle birlikte olan, destek veren, çalıp götürmek isteyenlere, aramızdan çekip sökülmelere hiçbir arkadaşımız renk vermemektedir. Rengimiz Turuncu, derdimiz hizmet destek müteahhit arkadaşlarımızdan. Müteahhitlerimizin sorunlarını biliyoruz. Bunu çözecek ve sıkıntıların giderilmesinde öncü olacak bizleriz.”