TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Kırklarelispor'la golsüz berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, üç net gol pozisyonunu değerlendiremedikleri müsabakada kaçan 2 puana üzüldüklerini söyledi.

Ortakudaş, Kırklarelispor önünde 3 puanı kaçıran taraf olduklarını belirterek, "Galibiyet parolasıyla çıktığımız deplasman maçından alınan 1 puan tesellimiz oldu" dedi.

Ev sahibi ekibin ilk yarıya hızlı başladığını ancak ikinci yarıda kontrolü ele geçirdiklerini ifade eden Ortakudaş, "Bilhassa 60. dakikadan sonra oyun kontrolünü tamamen elimize almıştık. Gelişen ataklarımızı 80. dakikadan sonra daha da artırıp oyunu rakip ceza sahası içinde oynadık ancak kalecilerinin gününde olması, Kırklarelispor'a 1 puanı kazandırdı. Üç net gol pozisyonunu değerlendiremediğimiz müsabakada kaçan 2 puana üzülüyoruz" diye konuştu.

Ortakudaş, kaybedilen puanların kendilerini olumsuz etkilemeyeceğini kaydederek,"Ligin ilk yarısına oranla çok daha iyi durumdayız. Bu haftalarda takımlar play-off ve kümede kalma savaşı veriyor. Kırmızı çizgiden uzaklaşan bir ekip olarak kalan haftalarda endişe yaşayacağımız düşünmüyorum" ifadesini kullandı.