Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız Zonguldak Gümüşhane ili Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Köksal ve dernek yönetimini ziyaret etti.
Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız, seçim ziyaretleri kapsamında Zonguldak Gümüşhane ili Kültür ve Yardımlaşma derneği Başkanı Yaşar Köksal ve dernek yönetimini ziyaret gerçekleştirdi.
Zonguldak Gümüşhane ili Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Köksal, İbrahim Cansız’a çıktığı yolda başarılar diledi. AK Parti Milletvekili Aday Adayı, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı ve eski Zonguldak İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Cansız yaptığı konuşmada, "Biz malumunuz böyle bir yola girdik. Uzun yıllar eğitimde çalıştık. Şimdi Allah nasip ederse bu aşamadan sonra da temiz siyaset yapalım Zonguldak’a birde bu yolda hizmet edelim. Buranın geri kalmışlığını ve ezilmiş insanların sesi olmak ve Zonguldak’ın değerini yükseltmek düşüncesiyle yola çıktık. Aday adaylığı sürecinde dernekleri sivil toplum kuruluşlarını geziyoruz. Sizin destek ve dualarınızın bizimle olduğunu biliyorum. AK Parti yeni uygulama olacak partide seçim sandığı kurularak sivil toplum kuruluşlarının adaylar üzerindeki görüşleri alınacak sivil toplum kuruluşlarının siyasete etkileri olacak bu güzel bir gelişme Cumhuriyet tarihinde ilk defa böyle bir gelişme oluyor. Bu uygulamanın iyi neticeler vereceğine inanıyorum. Hepinize bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretin artından İbrahim Cansız, Dernek başkanı ve üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.