Bio-Oil®, doğum öncesi dönemde oluşabilecek çatlakları önlemeye ve cilt lekelerinin görünümünü düzeltmeye yardımcı olmak üzere özel olarak geliştirilen bir cilt bakım yağıdır. Ergenlik döneminde hızlı kilo alıp vermeye bağlı çatlak oluşumunu da önlemeyi destekler ayrıca kesik, çizik lekeleri, ince çizgiler, kırışıklıklar ve nemsiz ciltler için de kullanılması önerilmektedir. 
 

Kalendula Yağı: Hücre yenileyici özelliğe sahiptir. Hassas, zarar görmüş veya güneşten yanmış ciltlerin tedavisini destekler. Antionflamatuar özelliğe sahiptir. Cildi yumuşatmayı ve rahatlatmayı destekler. Cilt kızarıklıkları ve cilt yüzeyindeki iritasyonun azalmasına yardımcı olur.

Lavanta yağı: Doğal bir antiseptiktir. Cildi yatıştırıcı, rahatlatıcı özelliğe sahiptir.

Biberiye yağı: Cildi canlandırmaya yardımcı olur. Yatıştırıcı ve antiseptik özelliğe sahiptir.

Papatya Yağı: Anti-enflamatuardır. Cildi rahatlatmayı destekler. Hassas ciltler için yararlıdır.

A vitamini: Yeni kolajen oluşumunu ve cildin yenilenmesini destekler. Cilt elastikiyetinin  artmasına, cilt dokusunu ve renginin iyileşmesine yardımcı olur.

E vitamini: Sağlıklı ve canlı bir cilt yapısının sürekliliğini destekler. Antioksidandır. Cildi korumaya yardımcı olur. Epidermisin nem miktarının artmasını ve cildin yumuşak, pürüzsüz ve esnek olmasını destekler.

PurCellin Yağı: Bio-Oil için özel olarak geliştirilen PurCellin Yağı, doğal bitki özlerinin ve vitaminlerinin cilt tarafından kolayca emilmesini ve yağlı bir his bırakmamasını destekler. Cildin yumuşak, pürüzsüz ve esnek olmasına yardımcı olur.

kaynak:milliyet