Her hafta üç ismin yarışacağı 'Deniz Akkaya ile Model' programında, haftanın birincileri ayın birincisi olmak için yarışacak. Eski model, yılların verdiği podyum deneyimini Yarışmacılara aktaracak ve onlara modelliğin kapılarını aralayacak. Ay birincileri sezon birincisi olmak için yarışacak ve yarışmanı galibi ünlü bir markanın defilesinde podyuma çıkma ve Moda dünyasına adım atma şansını yakalayacak.

Tanıtım çekimi öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Deniz Akkaya, soruları cevapladı. Önümüzdeki günlerde 40 yaşına girecek olan Akkaya, güzelliğinin ve fit vücudunun sırrını, "Öncelikle spor şart. Pozitif düşünce çok önemli ve küçük tıbbı müdahaleler de yaptırıyorum" sözleriyle açıkladı. 

"AŞK BU, OLABİLİR"

Metin Hara ile Adriana Lima aşkı için de konuşan sunucu, "Bu konuya daha çok milliyetçi şekilde bakıyorum. Ne Adriana Lima'yı bu kadar göğe çıkarıp ne de Metin Hara'yı bu kadar yere gömmeye gerek var. Aşk bu, olabilir. Kimsenin iç dünyasında yaşadığını bilemezsiniz. O kadının konumundaki birisi belki de artık huzur ve şefkat arıyordur. Adriana Lima'nın daha önce Türk isimlerle de adı anıldı. Metin'le yakıştıramayanları da ben yakıştıramıyorum. Reklam falan değil bence, komplo teorisine gerek yok. Adriana milli yengemizdi, birisine konacağı belliydi. Ali Ağaoğlu ile görsek daha mı çok hoşumuza gidecekti? Demek ki Metin kalbine dokunmuş" ifadelerini kullandı. 

"AHU'NUN YAPTIĞINI YAPMAM"

Deniz Akkaya, iş adamı Hacı Sabancı ile oyuncu Ahu Yağtu arasındaki yakınlaşma hakkında, "Ahu'nun yaptığını yapmam. Habere pek inanmadım, gerçekliğini bilmiyorum. Bu kadar şaşırmaya gerek yok" dedi.

"REKLAMINI YAPMAYA GEREK YOK"

Eski manken, en çok darıldığı kişinin kim olduğu sorulunca, "Tasarımcı bir arkadaştı. Şimdi adını söyleyip reklamını yapmaya gerek yok. Hiç muhatap bile olmak istemediğim birisi. Genel yaşantısını da tasrif etmem. Zaten İstanbullu değildi. İstanbul'a da adapte olamamıştı" şeklinde konuştu. 

"ÇOK CAHİLCE KONUŞUYOR"

Hülya Avşar'la küllenen gerginliğini geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla tekrar alevlendiren Akkaya, "Ben birisini seversem ölümüne severim ya da sonuna kadar sevmem. O zaman da sevmiyordum, şimdi de sevmiyorum. Cahil buluyorum. Çok cahilce konuşuyor. Arda Turan birisini döver bir tek o sahip çıkar, bana adam saldırır 'İyi yapmış, bir sebebi vardır' der. Sizce bu normal mi? Biri birisini dövdüğü zaman alkış mı tutmalıyız?" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Milliyet