Türkiye Basketbol Erkekler 2. Lig 15. hafta karşılaşmasında Mamak Belediyesi DSİ, evinde Afyonkarahisar Belediyesi’ni ağırladı.
Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Mamak Belediyesi DSİ, Afyonkarahisar Belediyesi’ni 95-89 mağlup etti. Böylece Mamak Belediyesi DSİ, galibiyet sayısını da 5’e çıkarttı. Üç sayı çizgisinin gerisinden kullandığı 32 şutun 15’ini sayıya çeviren, 18’i hücum toplam 38 ribaund alan Mamak Belediyesi DSİ, 12 top kaybını 8 top çalma ile telafi etti. Jason Clark 33 sayı-4 ribaund-4 asist, Baki Görür 24 sayı-10 ribaund-2 asist, Deniz Can Çevik 13 sayı-1 ribaund-1 asist, Nezih Özbakır 11 sayı-6 ribaund yaparak maçı tamamladı.
Alex Gordon’ın sayılarına Jason Clark ile cevap veren Mamak Belediyesi DSİ, ilk çeyreği 26-23 üstün noktaladı. Baki Görür’ün 3 sayılık basketlerine Alex Gordon ve Fırat Aydemir ile karşılık veren Afyonkarahisar Belediyesi, ikinci çeyrek biterken skor üstünlüğünü ele geçirdi ve soyunma odasına 47-43 önde gitti. Üçüncü çeyrekte iki takım da birbirlerine karşı üstünlük kurmakta zorlanırken, Enis Bayrak skora verdiği katkı ile Alex Gordon’a eşlik etti. Mamak Belediyesi DSİ ise Bakir Görür ile 3 sayı çizgisinin gerisinden etkili olmaya devam etti. Son çeyreğe Mamak Belediyesi DSİ 69-65 önde girdi. Karşılaşmanın final bölümünde Alex Gordon’a Baki Görür ve Jason Clark ile cevap vermeye devam eden ev sahibi takım, karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala 6 sayılık farka ulaştı ve maçtan 95-89 galip ayrıldı.