PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Pazartesi günü deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
Son çalışmasını Adana’da yapan turuncu-beyazlı takımda cezalı Luiz ve sakatlığı nedeni ile kaleci Evren Özyiğit bu maçta forma giyemeyecek. Evren’in yerine ise genç kaleci İrfancan Eğribayat kadroya dahil edildi. Hafta başından bu yana çalışmalarda yer almayan Tiago Bezerra ise son antrenmanda çalışmalara katıldı. Bu futbolcunun son durumu ise maç günü belli olacak. Yarın sabah karayolu ile Elazığ’a hareket edecek olan kafile ardından otele geçecek ve maç saatini bekleyecek.
Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatmak istediklerini ve futbolcularına güvendiğini söyledi. Son 3 maçta 4 puan aldıklarını hatırlatan ve seriyi 7 puanla kapatmak istediklerini belirten Arın, “Oyuncularım zoru başarmaya devam edecektir. Rakibimiz üst sıraları hedefleyen bir takım. Bizde sahaya puan almak için çıkacağız. Hava koşullarının nasıl olacağını bilmiyoruz. Hiçbir mazerete sığınmadan tatile moralli bir şekilde çıkmak en büyük dileğimiz. Maç günü ise bizim için ayrı bir önem taşıyor. Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşu nedeni ile 5 Ocak günü Adanalılara anlamlı bir hediye vermek düşüncesindeyiz” dedi.