AK Parti Düzce İl Başkanlığı bir ilke daha imza atarak, 2001 yılından itibaren AK Parti Düzce teşkilatlarından görev alan teşkilat üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde eski teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Birlik ve beraberlik içinde Genel Seçimlere girmek isteyen AK Parti, eski ve yeni teşkilat üyelerinin kaynaşmasını sağladı. Kahvaltı programında bir araya gelen teşkilat üyelerine seslenen AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, “2001 yılında büyük bir heyecanla partimizi kurduk. Eski arkadaşlarımı burada görmekten dolayı çok mutlu oldum. Biz 2001 senesinde muhtar bile olamaz denilen Kurucu Genel Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durduk. Bu taşın altında elimizi, kolumuzu gerekirse kellemizi koyarız dedik. Allah hepinizden razı olsun. Bu vesile ile Düzce İl Başkanımıza ve teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından konuşan AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, siyasetin fedakarlık anlayışı olduğunu belirterek, “Yeni yönetim iş başına Ocak ayında geldi ve fedakarca çalışıyorlar. Biz de inşallah 7 Haziran seçimlerinin ardından Düzce’mize, teşkilatlarımızla, belediyelerimizle çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmak için kahvaltı düzenlediklerini belirterek, “Biz de zaman zaman hata yapmışızdır. Kırdığımız, üzdüğümüz ablalarımız, abilerimiz varsa özür diliyorum. Hiçbirimiz bu çalışmaları yaparken kendi nefsimiz için yapmıyoruz. Çok önemli bir seçime giriyoruz. 7 Haziran seçimleri ile 200 yıl içinde iliklerimize kadar girmiş mikropları temizlemek için son noktayı koyacağız. O yüzden birlik beraberlik içinde olmalıyız. Bu son virajda en yüksek oy oranını alabilecek teşkilat olduğumuzu gösterelim” şeklinde konuştu.
Kahvaltı programının ardından tüm teşkilat üyeleri fotoğraf çektirerek birlik beraberlik mesajı verdi.