10 Ocak kongresi öncesi AK Parti Bartın İl Başkanı adayı olarak Avukat Hüseyin Manav açıklandı.
Bartın’da bir otelde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
TUNÇ: "ADAYIMIZ HÜSEYİN MANAV"
Toplantıda İl Başkanı adaylarının Avukat Hüseyin Manav olduğunu açıklayan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "İl kongremizle ilgili istişare süreçleri geniş bir şekilde devam etti. Bizim diğer partilerle farkımız budur. Bütün teşkilat kademelerinin görüşleri alındı. Bu görüşler genel merkezde değerlendirildi. Bu geniş istişare süreçlerinin ardından il kongremizde birlik beraberliğimizi sağlayacak, başarımıza daha büyük başarılar katacak bir kadronun oluşturma noktasında İl Başkan adayımız Avukat Hüseyin Manav olarak belirlendi. Ben tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Hüseyin Manav benim meslektaşım. Avukat kardeşimiz. Bartın’da mesleki kariyeri tartışılmazdır. Herkesin takdir ettiği, beğendiği, mesleğinde başarılı ve 2003 yılından buyana AK Partimizin değişik kademelerinde Bartın’da görev yapan bir kardeşimizdir. Ağır başlılığıyla, gençliğiyle, dinamikliğiyle gerçekten AK Partiye yakışan bir il başkan adayımız. İnşallah büyük bir coşku içerisinde 10 Ocak’ta kongremizi gerçekleştireceğiz. Bütün ilçelerimizden, beldelerimizden büyük bir katılımın olacağı Bartın’da örnek bir kongre gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.
TUNÇ: "BU BİR BAYRAK YARIŞI"
Milletvekili Yılmaz Tunç konuşmasını devamında, "İl Başkanımız Yaşar Arslan’a çok teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Artık bu bayrağı daha ilerilere nasıl taşıyabiliriz, daha büyük başarılı nasıl elde edebiliriz? Bugüne kadar çok büyük başarılara imza attık. İnşallah bundan sonrada daha büyük başarılara hep beraber imza atacağız. 2015’de Bartın’da çok büyük bir rekora sizlerle beraber imza atacağız” dedi.
MANAV: "GÖREVİMİZİN AĞIRLIĞININ BİLİNCİNDEYİZ"
Kendisini İl Başkanlığı görevi için destekleyenlere teşekkür eden AK Parti Bartın İl Başkan adayı Avukat Hüseyin Manav, "söyledi: “AK Parti’de siyasete başladık ve devam ediyoruz. Bugüne kadar bu partinin çeşitli kademelerinde çeşitli şekillerde görev aldık. Hep büyük bir zevk ve büyük bir onurla bu görevleri yerine getirdim. Bundan sonrada bu şekilde devam edeceğim. Bu bir bayrak yarışıdır. Şu anda bayrağı Milletvekilimiz Yılmaz Tunç taşıyor. Geçmiş dönemde eski Milletvekillerimiz taşımışlardı. İl başkanlarımızda taşıdılar. Bize de bu dönemde bu bayrağı devralmak görevi düştü. Bu ağır bir görevdir. Bu görevin ağırlığının ve büyüklüğünün bilincindeyiz" dedi.