Çetinkaya;"Milletvekili aday belirleme sürecinde temayül ve halk anketlerinin yapılması AK Parti'nin kurumsal kimliğini ortaya koymaktadır. Partimiz bu anlamda dünyanın en önemli siyasi partilerinden biri, belki de birincisidir." dedi.

7 HAZİRAN HASAT TOPLAMA ZAMANIDIR

AK Parti'nin kurumsal yapısı ve ortaya koyduğu vizyonla 7 Haziran seçimlerine de damgasını vuracağını belirten Çetinkaya;"13 yılda 79 yıldır yapılamayan işler bizim hükümetlerimiz döneminde yapıldı. Halka rağmen siyaset yapılmayacağını AK Parti bu ülkede gösterdi. Hizmet odaklı ve insanı ön plana alan anlayışta halkımızda büyük bir karşılık buldu. 7 Haziran seçimleri bu hizmetlerin hasatını toplama günüdür" diye konuştu.

SAMSUN'A HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCU

Çetinkaya sözlerini şöyle tamamladı;”İyi ve sürdürülebilir teşkilatçılığın devamı için birlikte çalışmak bizlerin olmazsa olmazıdır. Milletvekili seçildiğimiz takdirde en büyük hedefimiz teşkilatın ve Samsun halkının istek, sorun ve önerilerini meclise ulaştırmada köprü olacağız. Sorun çözmede ve yol göstericilikte farkımızı ortaya koyacağız. Kardeşlik ve dayanışma ruhuyla hep birlikte Samsunumuza hizmet edeceğiz."