Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ. Genel Müdürü Ercüment Ünal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Başkan Vergili, Genel Müdür Ercüment Ünal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “

Göstermis olduğu duyarlılığı bizi ziyadesiyle fazla memnun etti. Önümüzdeki haftalarda tekrardan bir araya gelerek Karabük’ün çevre olayları ile ilgili demir çeliğin çevreye vereceği önemle ilgili açıklamalar yapacağını genel müdürümüz burada bize bildirdi. Bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ile görüşme yaptık. Almış olduğumuz kararları ve işleri daha güzel yapmaya Genel Müdürümüzden elinden ne geliyorsa yapağını söyledi. İlgi ve alakasından dolayı Mehmet Ceylan’a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

KARDEMİR Genel Müdürü Ercüment Ünal ise, “Önümüzdeki hafta belediye başkanımızın ifade ettiği gibi belirleyeceğimiz ortak bir tarihte tekrar görüşeceğiz. Biz kendilerine üzeri çok fazla bedeli olmayan artık sonuna gelmiş ancak Karabük için önemli olan bu yatırımlarla ilgili son planlarımızı verip bundan sonra bu taahhütlerimiz içerisinde raporla değil kendilerine birebir yüz yüze bilgilendirme taahhüdünde bulunuyorum” ifadelerinde bulundu.