Teknik Direktör Taner Taşkın, Yeni Orduspor maçının ikinci yarısında Nuri Terliksiz'i oyuna sürdü. Takımın ağabeylerinden Nuri Terliksiz, tecrübesine yakışmayacak şekilde sportmenlik dışı davranışlar sergiledi ve oyundan alındı.

30 DAKİKA SAHADA KALDI
Sezon açılış maçında Samsunspor komşu takım Yeni Orduspor'u konuk etti. Maç tribünde taraftarların, sahada ise futbolcuların centilmence davranışları ile başlamıştı. Ancak ikinci yarıda Teknik Direktör Taner Taşkın'ın sahaya sürdüğü Nuri Terliksiz centilmenliği bozan davranışlar sergiledi. Yeni Orduspor'dan önce Hakan ardından Furkan'a sprotmenlik dışı hareketlerde bulunan Nuri Terliksiz, Teknik Direktör Taner Taşkın tarafından maçın 75'inci dakikasında sahadan geri alındı ve yeri Bilal Gülden girdi. 

TARAFTARDAN TEPKİ
Takımın 30 yaşındaki oyuncusu Nuri Terliksiz dahadan çıktığı sırada da rakip takımın üzerine yürümeye kalktı. Ancak bu kez Sportif Direktör Ali Reşat Çağan futbolcunun kolundan çekerek kenara çıkardı. Samsunsporlu futbolcu Nuri Terliksiz'in bu hareketi, Kırmızı-Beyazlı taraftarları da çileden çıkardı. Samsunspor taraftarı, kulübeye geçtiği sırada Nuri Terliksiz'e tepki gösterdi. Bu sırada stadyumdaki polis ekipleri Samsunspor yedek kulübesi etrafını çevirerek olay çıkmasını engelledi.

Haber:Onur EROL