Motorin ve benzin fiyatları vatandaşı üzmeye devam ediyor.  Salı gününden geçerli olmak üzere motorine 1 lira 39 kuruşluk yeni bir zam daha geleceği öğrenildi. Zamla birlikte motorin litre fiyatı 6 günde 4’üncü kez artacak.Peki Samsun'da benzin ve motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve son dakika akaryakıt zam haberinin detayları…

akaryakit-1.jpg-2.jpg-2-1

MOTORİNE 6 GÜNDE 4 ZAM

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun kasım ayından itibaren günlük 2 milyon varillik üretim kesintisi kararının ardından arz endişelerinin piyasalarda zemin kazanmasıyla hızla yükselen petrol fiyatları, akaryakıt zamlarını da beraberinde getirdi. Petrolün yükselmesiyle 3 haftalık sessizliğini bozan akaryakıt fiyatları hafta içi üst üste 3 kez zamlandı. Çarşamba günü motorine 1 lira 10 kuruş, benzine 62 kuruş zam gelmişti. Perşembe ise benzinin litresi 74 kuruş, motorinin litresi ise 1 lira 39 kuruş arttı. Son olarak dün motorin grubunda 1,53 TL fiyat artışı yaşandı.

akaryakit-1-1

MOTORİN 5,41 LİRA ZAMLANMIŞ OLACAK

Pazartesi gece yarısından geçerli olmak üzere motorin grubuna 1 lira 39 kuruşluk yeni bir zam daha yapılacak. Zamla birlikte motorin litre fiyatı 6 günde 4’üncü kez artacak. Böylece motorin fiyatları 5,41 lira zamlanmış olacak. Benzin fiyatı ise değişmeyecek.

akaryakit-1.jpg-2.jpg-2.jpg-2.jpg-3

SAMSUN'DA BENZİN VE MOTORİN FİYATI NE OLDU?

Benzin: 20.82 TL/LT
Motorin: 27.35 TL/LT
LPG: 10.44 TL/LT

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.