Son 9 ayın dip seviyesini gören brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıması beklenirken zam haberleri peş peşe geldi. Benzin ve motorin fiyatları iki gün üst üste zamlandı. Bugünden itibaren de motorine 1 lira 53 kuruş zam geldi. İşte, 7 Ekim Cuma Samsun'da güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları... 

akaryakit-benzin-ic-109

ABD HAM PETROLÜ 9 AYIN DİBİNİ GÖRDÜ!

Ham petrol fiyatı, birçok ülkede yapılan faiz artışlarının küresel enerji görünümüne ilişkin beklentileri kötüleştirmesiyle 4. haftayı da düşüşle tamamlamaya hazırlanırken, ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi.

akaryakit-1.jpg-2.jpg-2-1

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINA ZAM GELDİ!

Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen gerilemeyle birlikte akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşmuştu. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 4 Ekim'i 5 Ekim'e bağlayan gece benzin fiyatlarına 62 kuruş, motorin fiyatlarına 1,10 TL zam geldi. 6 Ekim Perşembe gününden itibaren ise benzin fiyatlarına 74 kuruş, motorin fiyatlarına ise 1 lira 39 kuruş zamlandı. Motorin ve benzin fiyatlarına uygulanan peş peşe ikinci zammın ardından araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. 7 Ekim itibarıyle motorine 1 lira 53 kuruşluk bir zam daha geldi. Benzin fiyatlarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

akaryakit-1.jpg-2.jpg-2.jpg-2-1

SAMSUN GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 7 EKİM 2022

Benzin: 20.82 TL/LT
Motorin: 27.4 TL/LT
Otogaz: 10.44 TL/LT

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.