Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, şehrin imkanlarını artırmak sorunlarını azaltmakla yükümlü olduklarını belirterek, "Seçimden sonra da insanlar böyle bir Halit Doğan görecekler. Yapacağımız işleri doğru bir şekilde söylemek, söylediğimiz işleri yapmakla yükümlüyüz" dedi.

"KONUŞMAKTAN KORKMAMAK LAZIM "

Doğan Kanal S ekranlarında Samsun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'ın konuğu oldu. 
Seçimden sonra da kampanya döneminde olduğu gibi vatandaşlarla bir arada olarak, sorunları dinleyeceğini ve insanlarla kucaklaşacağını kaydeden Doğan, "İnsanlar geçmişlerindeki işleriyle çevresine, gelecekle alakalı bir ışık tutarlar. Eğer Çarşamba'da iletişime kapalı, insanlara partilerinin aidiyetlerine göre muamele yapan bir belediye başkanlığı yapmış olsaydım herhalde burada da bunu devam ettirirdim ama bunu yapmaktan özellikle geri durduk. AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yaparken de kim hangi partiden diye bakmadım. İletişimi sınırlayan engellerden arındığınız zaman iletişimi çok rahat kurmaya başlıyorsunuz. Seçimden sonra da insanlar böyle bir Halit Doğan görecekler. İnsanlarla konuşmaktan korkmamak lazım" diye konuştu.

"POPÜLİST BİR İNSAN DEĞİLİM"

Samsun'da en çok konuşulan konulardan birinin su fiyatları olduğunu dile getiren Doğan, "Gittiğimiz yerlerde insanlar bununla alakalı sorunları, sıkıntıları anlatıyorlar. Ben popülist bir insan değilim. Suya yüzde 30 indirim yapacağım dersem insanlar daha çok oy verir ama yarın sözümüzde durmayacak olduktan sonra bunu söylemenin manası yok. Yapacağımız işleri doğru bir şekilde söylemek, söylediğimiz işleri yapmakla yükümlüyüz. Vatandaşa tasarrufu özendirecek bir fiyat politikası mutlaka oluşturmamız gerekiyor. Az kullananın biraz daha az ödediği yeni bir sistemle bunu yeniden konuşalım arzu ediyorum. İnsanlara kayıp kaçakla ilgili durumları, elektrik maliyetlerini, yapmamız gereken altyapı yatırımları anlatınca anlıyorlar" ifadelerine yer verdi.  

"ELEŞTİRİLERİ KABUL ETMEK ZORUNDAYIZ"

Trafik sorununa da değinen Doğan şunları söyledi: "Nüfus artıyor, bir taraftan şehir batıya doğru çok büyüdü. İster istemez Doğu-Batı Çevre yolları gecikince bütün yük şehir içindeki trafiğinin üzerine binmiş oldu. Bu trafiği rahatlatmak zorundayız. Rahatlatmakla alakalı işler insanların hızlı olarak gördüğü işler olmadı. Eleştirileri kabul etmek zorundasınız. Bir yerde çok fazla eleştiri varsa orada bir sorun var demektir. Sorunu tespit etmek lazım. Uzmanlarla da konuşuyoruz. Kısa sürede çözüm oluşturabileceğimiz ihtimalleri bize sundukları için de kabul edilebilir olarak gördüğümüz işler. İnşallah bir an önce hayata geçireceğiz. İnsanların sorunlarını iletme hızını sağlamak zorundayız. Çözüm için de bahane üretmemek durumundayız." 

AK Partili Çiğdem Karaaslan'dan İlkadım Belediye Başkanı Kurnaz'a ziyaret AK Partili Çiğdem Karaaslan'dan İlkadım Belediye Başkanı Kurnaz'a ziyaret

"AHENGİ ARTIRMAYA İHTİYAÇ VAR "

Doğan son dönemlerde kendisine yönelik yapılan eleştirilerle ilgili de şunları söyledi:"Birbirimize güvenmekten, birbirimizi sevmekten geri durmayalım. Kampanya başlayalı kimse hiçbir adayla alakalı olumsuz sözümü duymamıştır. Seçmen elinde bir teraziyle geziyor. Seçmen doğruya yanlışa çok iyi karar veriyor. Seçmenin kararına hepimiz saygı duyuyoruz.  Bunu özellikle hiç yapmadım son haftalarda eleştiriler artmaya başladı ama 31 Mart'a kadar böyle devam edeceğiz. 31 Mart'tan sonra yine beraber olacağız, yine bu şehirde yaşayacağız. Herkes bu şehrin imkanlarından da sorunlarında da aynı oranlarda etkileniyor. Dolayısıyla şehrin imkanlarını artırmak sorunlarını azaltmakla yükümlüyüz. Aramızdaki ahengi artırmaya ihtiyaç var."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.