Cumhur İttifakı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Samsun'da kilim dokuma işi yapan ve yakın zamanda bu işi yapmayı bırakacağını söyleyen kadına Halit Doğan'dan destek sözü geldi. 

"DESTEK VERİRİRİZ"

Kilim dokuma işiyle uğraşan kadını ziyaret eden Doğan, "Tek kadınım" sözlerinin ardından "Sen bu işe nasıl merak saldın?" sorusunu yönetti. Bunun üzerine kadının, "Evde dokudum, evde öğrendim. Ben de bırakmanın ucundayım, böyle uçan kuştan iğne koparıyorum." yanıtıyla karşılaştı. Kadına destek vereceklerini ileten Doğan, "Az bırakma. Biz destek veririz sana" ifadelerini kullandı. "Desteğimiz olmazsa, yapacağımız hiçbir şey olmaz" diyen kadına Doğan'ın yanıtı "Merak etmeyin bunu destekleriz. Çok önemli bir şey. Biz şimdi Samsun'u turizm şehri yapalım istiyoruz. O kadar turist gelince bunu almadan gitmesin. Samsun'da bir halı satış yeri koyarız buna, kilim satış yeri. Önce bir kooperatif kurarız buraya Parayı kooperatife yatırırız. Oradan da emek verene göre ürünün parasını ödersin. Oldu mu?" şeklinde oldu. 

Samsun'da insan ticaretinden tutuklandı Samsun'da insan ticaretinden tutuklandı

"ARKASINDAYIM"

Doğan'ın ne kadar enerjiksin, maşallahın var demesi üzerine, "Cumhurbaşkanımızın karşısında iki kere hediye verdim. Ben partimin, cumhurbaşkanımın arkasındayım" yanıtıyla karşılaştı. 

O ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI 

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Doğan şu ifadeleri kullandı; 

Bize destek olursa, yapamayacağımız hiçbir şey olmaz diyor Sümeyye Abla... Biz kadınlarımıza ve ailelerimize destek olmaya; daha ileri Samsun hedefimize hep birlikte ulaşmaya devam edeceğiz.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.