AK Parti Samsun'da Hedef 2023 'Aynı İnanç ve Kararlılıkla Yola Devam' AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı ile İl Başkanı Aksu, 2023 hedefleri kapsamda çalışmaların sürdüğünü ve çok güçlü şekilde yola devam ettiklerini belirtti

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 86. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda en iyi hizmet için istişarelerde bulunduklarını belirten AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı ile İl Başkanı Av. Ersan Aksu, 2023 hedefleri için aynı kararlılık, özveri ve inançla çalışmaların sürdüğünü söyledi.

İNANCIMIZ İLK GÜNKÜ GİBİ Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Samsun İl Başkanlığı 86. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 2023'e çok daha güçlü ilerlediklerini belirterek, heyecanlarının, birlik ve beraberliklerinin, coşkularının, inançlarının ve kararlılıklarının ilk günkü gibi olduğunu söyledi.

BÜYÜK KUCAKLAŞMA AK Parti teşkilatlarımız büyük bir özveri içinde çalıştığını belirten AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz "Halkımız ve ülkemiz için var gücüyle çalışıyor. AK Parti 86. Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantımızı büyük bir kucaklaşma ile gerçekleştirdik. İstişare ortamında en iyi hizmet hedefiyle bir çok konu başlığını görüştük. Hayırlı olsun "dedi.

BÜYÜK HEDEF AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, büyük ve güçlü Türkiye hedefinin ilk adımı olan 2023 yolunda aynı inanç, heyecan ve kararlılıkla yürümeye devam ettiklerini söyledi.

Toplantıya AK Parti Sinop Milletvekili ve Samsun İl Koordinatörü Nazım Maviş'in yanı sıra belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı.

 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.