Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı bir dizi toplantı, ziyaret, incelemelerde bulunmak ve programlara katılmak için Havza’yı ziyaret etti. Kırcalı, ilçede devam eden yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

TOPLANTIYA KATILDI

Kırcalı, Havza ziyareti kapsamında ilk olarak kaymakamlığı ziyaret ederek, burada Kaymakam Cengiz Nayman, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç, Havza İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ekibinin katılımı toplantıya katıldı.

SAĞLIK YATIRIMLARI KONUŞULDU

Havza Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıda Havza’da yapılan sağlık yatırımları ve sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde halka ulaştırılması için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası Kırcalı ve beraberindekiler, 112 Acil İstasyonu ile Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan ve inşası tamamlanan 112 Acil İstasyonu, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Hekimlerinin hizmet vereceği 1.basamak hizmet binasını ziyaret ederek burada incelemelerde bulundular.

'DAHA KALİTELİ HİZMET'

Kırcalı yapılan yeni hizmet binası ile Havza halkına daha kaliteli ve daha hızlı bir sağlık hizmeti verileceğini belirterek; “Halkımızdan aldığımız destek ile halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Önceliğimiz halkımız hizmet etmek.” Dedi.

AŞURE DAĞITTILAR

Kırcalı ve beraberindekiler daha sonra ise Havza Belediyesince Muharrem Ayı nedeni ile gerçekleştirilen aşure dağıtımına katıldılar.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.