AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Tiye Aldı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'İklim Bakanlığı'nı kuracağız' açıklamasını tiye aldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 'İklim Bakanlığı kuracağız' diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na "İklim Değişikliği Bakanlığı' zaten kurulmuştur" yanıtı verdi.

KILIÇDAROĞLU MEKTUP YAZDI CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere yönelik yazdığı mektupta, "Millet İttifakı'nın iktidarında doğal ekosistemin korunması ve eski haline döndürülmesini koordine edecek İklim Bakanlığı'nı kuracağız. Bakanlığın kadrolarını büyük ölçüde sizler oluşturacaksınız." derken bu açıklamaya Çiğdem Karaaslan'dan ironik bir cevap geldi.

https://twitter.com/CK_Samsun/status/1482977485079912459?s=20

ZATEN KURULDU Karaaslan, Kılıçdaroğlu'na yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Paris İklim Anlaşması onaylandıktan, '2053 Net Sıfır Emisyon' hedefi ve 'Yeşil Kalkınma Devrimi' kararı Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandıktan hemen sonra 'İklim Değişikliği Bakanlığı' zaten kurulmuştur. Not: Yüzde 100 koronavirüs aşısını da üretiyoruz. Bkz:TURKOVAC. Hani olur ya." dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.