AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, bayram dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa milletvekili adayları ile katılan Ersan Aksu, ardından sırasıyla Canik, Ladik ve Havza ilçe başkanlıkları tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarında teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Bayramlaşma programları sonrasında bir değerlendirme yapan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, ''Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen bayramlaşma programımızda teşkilatımız ve hemşehrilerimiz ile bayramlaştık. Daha sonra Canik, Ladik ve Havza ilçe başkanlıklarımız tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarımızda bayram coşkusunu ve sevincini hemşehrilerimiz ile birlikte yaşadık. Birlik ve beraberlik içinde teşkilatımızın her bir mensubu ile güçlü bir şekilde yola devam ediyoruz. Türkiye olarak 14 Mayıs'ta da hep birlikte bir bayram daha yaşayacağız inşaallah. Tüm hemşehrilerimin bayramını en kalbi duygularımla bir kez daha tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde durmak yok yola devam'' dedi.

MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE YİNE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arkasına aldığı güçlü teşkilat ve milletin gücü ile 21 yıldır hep dik durduğunu ifade eden Ersan Aksu, ''Bizler, o dik duruşumuz sebebiyle, hep bu mücadeleyi kazandık. Sayısız tuzağı bozduk. Yine bu sayede, birlikte ülkemize asırlık demokrasi ve kalkınma kazanımları sağladık. Bu ülkenin ve milletimizin  demokrasiden kalkınmaya, tüm meselelerini biz çözdük, hizmet aşkıyla çözmeye de devam ediyoruz. Gelin, 14 Mayıs'ta tercihimizi, aklımızın ve vicdanımızın sesini dinleyerek yapalım. Emin olun bu ses size Cumhur İttifakı diyecektir, Recep Tayyip Erdoğan diyecektir, AK Parti diyecektir.  Türkiye'nin siyasi, ekonomik, diplomatik, askeri gücü arttıkça insanlarımız daha güvenli ve müreffeh bir hayata kavuşacaktır. Milletimizin büyük desteği ve teveccühü ile 14 Mayıs'taki seçimde yine  sandıkları patlatacağız" dedi.

BORA KARA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.