Op. Dr. Mustafa Seven, AK Parti Samsun Milletvekili aday adaylığını resmi olarak açıklamasının ardından çalışmalarına hız verdi. Ziyaretlerde bulunan Seven, Canik, İlkadım ve Atakum teşkilatıyla bir araya geldi.

BAŞKANLAR VE YÖNETİMLERİYLE GÖRÜŞTÜ

İlk olarak AK Parti Atakum İlçe Başkanlığını ziyaret eden Seven, burada Başkan Abdulkadir Köstek, Kadın Kolları Başkanı Sabiha Üstün, Gençlik Kolları Başkanı Saim Şenocak ve yönetimleriyle görüştü. Ardından AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu ve yönetimleriyle bir araya gelen Seven, ziyaret programı kapsamında AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve yönetimleriyle de istişarelerde bulundu. 

SAMSUN'A EN İYİ HİZMET SÖZÜ 

Milletvekili olduğunda Samsun'a en iyi şekilde hizmet vereceğine dair söz veren Seven, "Samsun’a ve ülkeme faydalı olabilmek için dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Samsun milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Nasip olur milletvekili olursam, ulaşılabilir olacağıma ve vatandaşımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.