Samsun'da müstakil evde yangın! Samsun'da müstakil evde yangın!

"SAMSUN BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR" 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a gelecek olmasının mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Başkan Köse, "Samsun, 15 Şubat Perşembe günü yaşanacak büyük buluşma ile bir kez daha tarihi günlerinden birini yaşayacak. Sn. 
Cumhurbaşkanımız, şehrimizi ziyaretinde Cumhuriyet Meydanı'nda saat 14.00'te hemşehrilerimize hitap edecek. Samsun teşkilatı olarak hazırlıklarımız devam ediyor. Samsunlu hemşehrilerimiz her zaman büyük destek verdiği Sn. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacaktır. dedi. 

"TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR"

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a olan sevgisi çok büyük" diyen Başkan Mehmet Köse, sözlerinin devamında şu ifadeledre yer verdi; "Sn. Cumhurbaşkanımız Samsunumuzu Karadeniz'in medarıiftiharı ve gözbebeğim diye tanımlıyor. 
Şehrimize ve hemşehrilerimize çok büyük sevgi besliyor ve ayrı bir önem veriyor. Samsunlu vatandaşlarımız da Cumhurbaşkanımızı çok seviyor. Bu sevgi öyle büyükki Samsun mitingleri her zaman coşkulu ve heyecanlı geçmiştir. 15 Şubat'ta da 7'den 70'e tüm halkımızı Cumhuriyet 
Meydanı'na, büyük bulaşmaya davet ediyorum" diye konuştu. 

Başkan Köse, 12 Şubat Pazartesi günü saat 15.00'te İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.