Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Atatürk arması taşıyan tek takım olmanın gururuyla Samsunspor'un ve taraftarın her şeyin en güzelini hak ettiğini söyleyerek göreve geldiğinde destek olmak amacıyla ulaşımı kolaylaştıracaklarını belirtti.

SAMSUNSPOR VİDEOSU GÜNDEM OLDU 

Doğan'ın, maç günleri tramvay seferlerinin ücretsiz hale getireceğini açıkladığı video, yorum ve beğeni yağmuruna tutulurken, binlerce kişi tarafından görüntülendi. İnternet kullanıcıları, videoyu anlamlı bulduklarını ifade ederek, Doğan'ın Samsunspor ile ilgili tutumunu samimi bulduklarını belirttiler. 

"SAMSUN'A DA SAMSUNSPOR'A DA CANIMIZ FEDA"

Doğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bugün günlerden Samsunspor, bizim kırmızı beyaz sevdamız.. Göğsünde Atatürk arması taşıyan tek takım olmanın gururuyla sahada, tribünde, her yerdeyiz. Bu haklı gururun sahibi Samsunspor'umuz ve taraftarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Göreve geldiğimizde maça gelecek taraftarlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak, Samsunspor'umuza ve taraftarımıza destek olmak amacıyla; maç günleri tramvay seferlerimizi ücretsiz hale getireceğiz. Samsun’a da Samsunspor’a da canımız feda."

İşte sosyal meydadaki yorumlardan birkaçı; 

Taraftarın Sesi Kanal S ekranlarında sizlerle 13 Mayıs Pazartesi Taraftarın Sesi Kanal S ekranlarında sizlerle 13 Mayıs Pazartesi

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.