Son dakika haberleri: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar:

"BİZE NOT VERECEK YEGANE MERCİ HALKIMIZDIR"

"Tek gündem seçim sonuçlarının değerlendirilmesi. Verilen mesajı bütün boyutlarıyla ele alacağız. Milletimiz uyarılarda bulunuyor.

Bütün illerde, mahallelerde, beldelerde her bir sandıkta ele alınarak milletimizin verdiği mesajın iyi bir şekilde anlaşılması bakımından bütün birimlerimiz çalışmalarını yapmaya çalışmaya başlamıştır.

Bu sonuçları ciddi şekilde ele alacağımızdan hiç kimsenin bir kuşkusu olmasın. Milletimizin sandık yoluyla verdiği mesaj karşısında boynumuz kıldan ince. Bize not verecek yegane merci halkımızdır.

"MİLLETİMİZİN MESAJI YOL GÖSTERİCİDİR"

Demokrasimizi korumaya, sandığa güç vermeye devam edeceğiz. Farklı kesimlerin verdiği mesajlar var. Bunlar doğru değerlendirilecek. Bütün siyaset tarzımıza sirayet edecek. Milletimizin mesajı yol göstericidir.

"YENİ ANAYASA ÇALIŞMASI OLACAK"

Yeni anayasayı hazırlamak gelecek nesillere borcumuzdur. Yeni anayasa çalışması olacak.

Yeni seçilen belediye başkanlarını tebrik ediyoruz. Milletimiz adına yapacakları hayırlı işlerde onlara destek olacağız.

GAZZE ŞİFA HASTANESİ'NDEKİ SON DURUM

Gazze'de Şifa Hastanesi'nin etrafında bulunan cansız bedenler İsrail'in acımasızlığının en net kanıtıdır. Bir kez daha uluslararası topluma Gazze konusunda çağrıda bulunuyoruz...

VAN'DA BAŞKANLIK AK PARTİ'YE GEÇTİ

Bu konuda yetkili olan il seçim kurulu ve Yüksek Seçim Kurulu'dur. Demokratik tepki göstermek herkesin hakkıdır ancak bunu sokak eylemlerine dönüştürmeye hakkınız yok. Verilen karara herkesin saygı göstermesi gerekiyor.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI

Muhalefetin bu çağrılarının bir mantığı yok

Bakan Tekin'den üniversite sınavı açıklaması! 'ÖSYM Başkanı kabul etti' Bakan Tekin'den üniversite sınavı açıklaması! 'ÖSYM Başkanı kabul etti'

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.