AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, "Nasıl 19 Mayıs 1919 ruhuyla Kurtuluş Savaşı’na giden ve Cumhuriyete giden yolun yapı taşlarını Samsun’dan döşemişsek bu sefer de inşallah Türkiye Yüzyılı'nı Samsun'dan başlatacağız" dedi.

HİZMET HEYECANI

Aksu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ve teşkilat üyeleri ile birlikte Samsun Medya Grubu'nu ziyaret ederek BSE Radyo Televizyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz ve Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la görüştü. Aksu, ziyaretin ardından Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Çok heyecanlı bir seçim süreci yürütüyoruz. Milletvekili adaylarımız belli oldu. Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş listemizde. Çok güçlü bir kadromuz ve çok güçlü bir ekibimiz var. 2023-2028 28. Dönem Milletvekilliği sürecinde Samsun’a hizmet etme heyecanını barındıran 9 milletvekilimizi Samsunlu hemşehrilerimizin takdirlerine ve onurlarına Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle sunmuş olduk. Hepimiz her gün farklı yerlerde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bugün de İlkadım teşkilatımız ile birlikte Kanal S televizyonumuzu ve sizleri ziyaret etmeyi arzu ettik" diye konuştu.

14 MAYIS BAYRAM OLACAK

Kanal S mikrofonları aracılığıyla çok centilmen ve güzel bir seçim kampanyası sürecinin yürütülmesini dileyen Aksu sözlerine şunları ekledi: "Samsun, milli mücadele şehridir. Samsun, kurtaran şehirdir. Türkiye Yüzyılı'nın başında, Cumhuriyet’in kuruluşunun ikinci yüzyılında nasıl 19 Mayıs 1919 ruhuyla Kurtuluş Savaşı’na giden ve Cumhuriyete giden yolun yapı taşların Samsun’dan döşemişsek, bu seferde inşallah Türkiye Yüzyılı'nı Samsun’dan başlatacağız ve başarılı güzel bir kampanya sürecini hep beraber yürüteceğiz. Cuma günü de Ramazan Bayramı. Ben bütün milletimizin, bütün insanların, bütün hemşehrilerimizin, Samsunlu hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Eş, dost, sevdikleri ile beraber güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum. Sonra da inşallah ‘Türkiye Yüzyılı Başlıyor’ başlığımız altında doğru zaman, doğru aday, doğru adamla yol yürünür noktasında 14 Mayıs bayramını yine inşallah Cumhuriyet Meydanı’nda güzel bir şölen olarak kutlamayı milletimizin inisiyatifi ile iradesi ile arzu ediyorum. Bu duygularla sizlere de bu milletimize, insanlarımıza, hemşehrilerimize bu mesajı verme imkanı sunduğunuz nedeniyle teşekkür ediyorum."

ÖZCAN TEZCAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.