Sözlerine SAMGÜDEF’in kahvaltı programını tertipleyen Federasyon Başkanı Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adayı Dr. Mustafa Seven’e teşekkür ederek başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, propaganda görsellerine 'Dürüst Başkan' yazdıran Necattin Demirtaş'a "Dürüstçe söyleyin; İlkadım Belediyesi’nin beş yıllık performansından kendiniz memnun musunuz?" diye seslendi.

Samsun'da motosikletli kurye çocuğa çarptı Samsun'da motosikletli kurye çocuğa çarptı

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz sözlerine şöyle devam etti;

“Tarihin gördüğü en kötü İlkadım Belediyesi döneminin altında imzası bulunan mevcut başkan, slogan üretmekten başka bir iş yapmamış. Şu projeleri gerçekleştirdik diyememiş. Tutmuş, 'Dürüst Başkan' diye afiş bastırıp, astırmış. Bakın burada bir terslik var. Belediye Başkanı zaten dürüst olacak. Zaten güvenilir olacak. Bir başarı ölçüsü değil bunlar. İnsanlar, ne ürettiğinize, İlkadım'a hangi katma değeri kazandırdığınıza bakarlar. Kaldı ki, kişinin kendi kendisine 'dürüst' demesi kadar saçma bir durum olabilir mi? Bir başkan, bununla övünebilir mi? Bırakın bu değerlendirmeyi İlkadımlılar yapsın. Slogan atmayı bırakın…" 

"DÜRÜSTSE, ÇEKİP GİTMESİ LAZIM"

İhsan Kurnaz, mevcut İlkadım Belediyesi yönetiminin ortaya hiçbir hizmet konmamasını örtebilmek için slogan üretmeye başladığını belirttiği konuşmasında; "Son beş yıl, hiçbir çalışmanın yapılamadığı ve tarihin gördüğü en kötü İlkadım Belediyesi dönemini yaşıyoruz. Hem idari anlamda hem de hizmet etme noktasında tamamen sınıfta kalmış bir belediye idaresinden bahsediyoruz. Hal böyleyken; neye göre bir dürüstlükten bahsediliyor, anlayamıyorum. İlkadım'ı bu kadar kötü yönetenler eğer dürüstlerse 'beceremedik' deyip gitmeliydiler. O vakit, biz de 'Evet, beceremediler ama en azından dürüstler. Beceremediklerini gördüler ve gittiler' derdik. Ama bu arkadaşlar böyle dürüstçe davranmak yerine başarısızlıklarını sloganla örtüyorlar.

KARARI İLKADIMLILAR VERECEK!

Ben, İlkadımlı hemşehrilerime sesleniyorum: Kişinin kendi seçim çalışması görsellerinde 'Dürüst Başkan' ifadesi yazdırabilmesi için tertemiz bir sicile sahip olması gerekir. Açıklanamaz iş ve işlemleri olmaması gerekir. Gerçekten böyle mi? Geçtiğimiz beş yılda İlkadım Belediyesi hangi hizmetleri ile anıldı. Ya da şöyle soralım; İlkadım Belediyesi geçmiş beş yıllık süreçte; herhangi bir olumlu hizmeti ile anıldı mı? Herhangi bir hizmet yaptı mı? Sizi memnun etti mi? İlkadım'ı layıkıyla yönetti mi? Bu soruların cevabı, İlkadımlılar'ın kararını belirleyecek. Kararı İlkadımlılar verecek" dedi.

SAMGÜDEF’in kahvaltı programına, Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz’ın yanı sıra AK Parti Çevre ve Şehircilik Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni, MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, Gümüşhane Dernekleri üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.