Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, ilçenin 10'a yakın mahallesinde sağlıksız binaların dönüştürülmesi gerektiğini, bunu da vatandaşları mağdur etmeden planlı bir şekilde yapacaklarını ifade etti.

UZUN'LA GÖRÜŞTÜLER

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz sözünü tuttu: Vaatler gerçekleşiyor İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz sözünü tuttu: Vaatler gerçekleşiyor

Kurnaz, Kanal S'de Samsun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'ın sunduğu Haberin Penceresi programının konuğu olmak üzere AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap'la birlikte SMG'yi ziyaret etti. Yayın öncesi Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la görüşen İhsan Kurnaz ve Ersin Kasap, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

MAĞDUR EDİLMEYECEK 

Ardından Haberin Penceresi programında İlkadım'la ilgili tespitlerini anlatan, sağlıksız binaların dönüştürülmesi ile ilgili projeleri hakkında bilgi veren Kurnaz şunları söyledi: "Önceliklerimden biri sağlıksız binaların dönüşümü. Bunun  için çok çaba sarfedeceğim. 8-10 mahallemizde sağlıksız binaların dönüştürülmesiyle ilgili projemiz var. Ben de bu mahalledeki vatandaşlarımızla görüşüyorum onlar da bunu istiyorlar. Sağlıklı konutlarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal donatılarıyla dönüştürelim istiyorum ve vatandaşımız da buna hazır. Vatandaşlarımız mağdur olmadan, onların yanında olabilecek her türlü imkanı harekete geçirerek buna öncülük etmek istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan'la da konuşuyoruz bunu. Vatandaşlarımızla birlikte süreci tamamlayıp, tüm çalışmalarımızı ve altyapıyı hazırladıktan sonra dosyamızı hazırlayıp bakanlığa teslim edeceğiz ve 'buyrun başlayın' diyeceğiz. Mevcut belediye yönetimi kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili hiçbir şey yapmadı. Buna çok mesai harcayacağım. Binlerce konuttan bahsediyoruz. Bu çok kolay bir şey değil ama bir yerden başlamamız gerekiyor. Vatandaşın istemediği hiçbir şeyin içinde olmayacağız. Biz vatandaşımızla oturup birlikte karar vereceğiz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.