Karaaslan, partisinin Havza ilçe başkanlığını ziyaret ederek partililerle sohbet etti.

Daha sonra Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, partililerin seçimde gece gündüz durmadan çalıştıklarını belirterek, "Bu seçimin farklı denklemleri, farklı siyasi oluşumlar vardı. Dolayısıyla sonuç böyle oldu." ifadesini kullandı.

"BİZE ÇOK ÖNEMLİ SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR"

Seçimin hemen ardından, "Milletimizin tercihi başımızın üzerindedir" dediklerini ve Türkiye genelinde çalışmaya başladıklarını anlatan Karaaslan, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın o gece yaptığı konuşmayı hepiniz hatırlıyorsunuzdur. Ardından grup toplantımızda yol haritamr üreterek yola devam etmektir. Bu noktada teşkilatımıza da büyük görev düşüyor. Allah Sayın Cumhurbaşkaızı çizdi. Dolayısıyla bize düşen, bundan sonra hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız için daha iyi hizmetlenı'mıza sağlık, sıhhat, uzun ömürler versin. Çünkü ülkemizin hem içerideki meseleleri hem dünya ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğine ihtiyacı var. Dolayısıyla bize çok önemli sorumluluklar düşüyor." diye konuştu.

İkiz de Karaaslan'a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, "İnşallah önümüzdeki 5 yıl sizlerin de desteğiyle ilçemize hizmet edeceğiz. Havza organize sanayisi ve termal turizmi ile cazibe merkezi olacak." dedi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Karaaslan, ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti.

ZİYARETE O İSİMLER DE KATILDI

Ziyaretlere AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı da katıldı.

Samsun İYİ Parti'de istifa! Samsun İYİ Parti'de istifa!

AA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Aslı Atasoy