AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, bir dizi programa katılmak için yarın Samsun'da olacak. Karaaslan, gençlerin yanı sıra kadın girişimcilerle de bir araya gelecek ve Cumartesi günü ise Karadeniz Bölgesi illerinin AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek programa başkanlık edecek.

GİRİŞİMCİ KADINLARLA BİR ARAYA GELECEK

Karaaslan 6 Ocak Cuma günü saat 10.00'da Atakum Gençlik Merkezi'nde gençlik liderleri ile buluşacak.  Ardından saat 12.30'da ise KOSGEB kadın girişimcilerle bir araya gelecek olan Karaaslan, OKA Konferans Salonu'nda yapılacak toplantıda çalışmaları değerlendirecek. Karaaslan son olarak saat 19.30'da 'Dostlar Beni Hatırlasın' Aşık Veysel Anma Programı'na katılacak. 

TOPLANTIYA BAŞKANLIK EDECEK

Karaaslan başkanlığında Karadeniz Bölgesi illerinin AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlarının (Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları) katılımıyla yapılacak toplantı ise Cumartesi günü saat 10.30’da Ömer Halisdemir Salonu’nda düzenlenecek. Toplantının başlangıç kısmı basına açık gerçekleştirilecek olup müzakere kısmı basına kapalı olarak devam edecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.