AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren, hızlı ve kesin çözümlerle çalışmaya başlayacağız. Atakum'u en iyisiyle buluşturmak için çıktığım bu hizmet yolunda, en iyisi, en güzeli için dur durak demeden çalışacağım. Ben göreve hazırım, kararlıyım" diye konuştu.

Kanal S Ana Haber 6 Mayıs Pazartesi Kanal S Ana Haber 6 Mayıs Pazartesi

Atakum'da yapılan hizmetler ve projelerin Türkiye'de konuşulacağının sözünü veren Maraş, "Şeffaf belediyecilik anlayışımız ile birlikte Atakum'da gelişim süreci başlatacağız. İlçemizi en kapsamlı çalışmalarla buluşturacağız. Atakum'un eksiklerinin neler olduğunu, bir rapor halinde hazırladık. Öte yandan hemşerilerimizin bizlere sürekli olarak ilettiği sorunlar listesi var. Biz bu çalışmalar ışığında öncelikleri belirledik. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren, hızlı ve kesin çözümlerle çalışmaya başlayacağız".


Seçim çalışmaları kapsamında gördüğü desteğin kendisini teşvik ettiğini söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Atakum'un dört bir yanından destek görüyorum. Katıldığım her programda, gerçekleştirdiğim her ziyaretimde hemşerilerimizin övgü dolu sözleri ve belediye başkanı olmamla ilgili beklentileri karşısında mutlu oluyorum. Beni teşvik eden bu desteğe karşılık üzerimde oluşan sorumluluğun farkındayım. Atakum'u en iyisiyle buluşturmak için çıktığım bu hizmet yolunda, en iyisi, en güzeli için dur durak demeden çalışacağım. Ben göreve hazırım, kararlıyım" dedi.

(Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır)

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.