İlçede özel bir tesiste Ak Parti Havza İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ak Parti Samsun İç Bölge Yürütme Kurulu Üyeleri Toplantısı Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları yönetimi, Ak Parti Havza, Kavak, Ladik, Asarcık ve Vezirköprü İlçe Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

AK GENÇLİK HAVZA’DA

Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2023 seçim stratejileri, yapılacak olan saha çalışmaları ve bugüne kadar Ak Parti Havza, Kavak, Ladik, Asarcık ve Vezirköprü İlçe Gençlik Kolları tarafından yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

“ 2023 SEÇİMLERİNİN ÖNEMLİ UNSURU GENÇLER”

Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz Ak Parti’nin her zaman gençlerin yanında olan ve gençlerin önünü açan bir siyaset izlediğini vurgulayarak; “Dün bizler gibi gençlik kollarında mücadele veren ağabeylerimiz, ablalarımız bugün ana kademelerde ve farklı yerlerde hizmetlerini sürdürmekte. Bugün bu görev bizlerin omzunda. Bizlerde bizlerden önce olanlar gibi mücadelemize ve liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için çalışmaktayız. 2023 seçimlerinin önemli unsuru gençler. Bizlerde gençliği mücadelemize katmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“YOL HARİTAMIZI BELİRLEMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİK”

Ak Parti Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal ise  böylesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek; “Kavak, Ladik, Asarcık ve Vezirköprü İlçe Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyelerimiz ile 2023 seçimlerinde izlenecek yol haritamızı belirlemek için bir araya geldik. Havza Ak Gençlik olarak bizler daima sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde Ak Gençliğin damgasını vurmak için her ilçede kapı kapı, sokak sokak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda yorulmadan, usanmadan, küsmeden, küstürmeden çalışacağız.” dedi.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Konuşmaların ardından 2023 seçim stratejileri, yapılacak olan saha çalışmaları ve bugüne kadar Ak Parti Havza, Kavak, Ladik, Asarcık ve Vezirköprü İlçe Gençlik Kolları tarafından yürütülen çalışmalar değerlendirildiği kısma geçildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.