Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy, Yeşiltepe ve Şahintepe mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlar ile buluştu.

İlk olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne ardından Yeşiltepe ve Şahintepe mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla buluşup, onların taleplerini dinleyen Vali Demirtaş, vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek üzere mahalle sakinleri ile bir araya geldiğini belirtti.

Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan’ın da bulunduğu ziyarete mahallenin ihtiyaçlarından bahseden muhtarlar ve vatandaşlar, bölgede asayiş, altyapı, elektrik, ulaşım ve eğitim gibi konulardaki yaşanan aksaklıklardan bahsederek, Vali Mahmut Demirtaş’tan yardım istedi.

Vali Demirtaş ise, vatandaşların taleplerini yerinde tespit etme için bu tür ziyaretler gerçekleştirdiklerini, dile getirilen konuların giderilmesi konusunda kamu ve yerel yöneticilerle iş birliği içerisinde olarak, eksikliklerin ivedilikle giderileceğini ifade etti.

Vatandaşlara hizmet için görevde olduklarına işaret eden Vali Demirtaş, “Vatandaşlarımızın, huzur ve güvenliğini sağlamak, onların daha yaşanabilir bir kentte hayatlarını idame ettirmesi konusunda, tüm kamu ve yerel yöneticilerimiz gece gündüz demeden sizlere hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bu hizmetler sağlanırken eksikliklerimiz olabilir. Bizler sizleri ziyaret ederek, bu eksiklikleri sizlerden dinleyip, çözüm yolları üretiyoruz. Bahsetmiş olduğunuz talepleri de en kısa sürede karşılanacağından şüpheniz olmasın” dedi.

Ziyaret, muhtarlar ve vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etmesiyle son buldu.