Türk Telekom, Türkiye çapında 12 Bölge Müdürlüğünde düzenlediği Büyük Müşteri Buluşmaları etkinliğini Erzurum’da gerçekleştirildi.

Palandöken Dağı’nda bir otelde düzenlenen Büyük Müşteri Buluşmaları etkinliğine Ekonomi yazarları Dr. Mahfi Eğilmez ve Doç. Dr. Deniz Gökçe, Türk Telekom Büyük Kurumsal Segment Direktörü Gürkan Arpacı, Türk Telekom Erzurum Bölge Müdürü Timur Sevim ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve mükemmel hizmet anlayışı vizyonuyla düzenlenen etkinlikte büyük ölçekli müşteriler için avantajlar ve hayat kolaylaştıran hizmetler tanıtıldı. Düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Bölge Müdürü Timur Sevim, Türk Telekom’un 3D vizyonu doğrultusunda büyümeye devam ettiğini, değer ortaklı müşteri hizmetleri, dijital yaşam dönüşümü, dünya açılım e bölgesel büyüme hedefleri ile çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi. Sevim, “Türk Telekom’un bu özelliğini kullanan işletmelerimiz, günümüzün zorlu Pazar koşullarında daha güçlü hale gelerek, rakiplerine fark atma şansının yakalıyor. Türk Telekom, dünyayı dört kez çevreleyecek uzunluktaki fiber altyapısı ile işletmelerin ve sanayicilerin sektörel rekabet güçlerini daha artırmalarında önemli bir rol üstleniyor. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımız doğrultusunda, hizmet kalitemizi daha da artırmak için büyük yatırımlar yapıyoruz. Türk Telekom olarak yeni hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Türk Telekom Büyük Kurumsal Segment Direktörü Gürkan Arpacı ise şu bilgileri aktardı: “Türkiye’nin 81 ilinde büyük ölçekli firmalara; ses, internet, data iletişimi, mobil ve yönetilebilir servisler olmak üzere her kulvarda değer katıyoruz. Bu doğrultuda, 2013 yılı başında yaptığımız yeni organizasyonel dönüşüm ile büyük kurumsal segment müşterilerimize özel hizmetler sunmayı hedefledik. Çok daha fazla adette büyük ölçekli müşterimize her biri konusunda uzman ve deneyimli kurumsal müşteri danışmanları atadık. Danışmanlarımız, müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler geliştirip, hızlı ve etkin hizmet vererek müşterilerimizin tüm bilgi teknolojileri gereksinimlerine tek elden ve üstün hizmet kalitesiyle ulaşmalarını sağlıyor. Böylelikle kurumsal müşterilerimiz de ana faaliyet alanlarına çok daha fazla odaklanma fırsatı buluyorlar.”

Toplantıda, katılımcılara Türk Telekom’un güncel kampanya ve hizmetleri ile kurumsal firmaların işine değer katacak çözümler tanıtıldı. Ses hizmetleri, data/internet çözümleri, veri merkezi ve güvenlik hizmetleri ile Türk Telekom grup çözümleri hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verildi.