Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S ekranlarında 6'lı masayı eleştiren MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, "6'lı masanın 2023'e kalacağını düşünmüyorum. O masa dağılacak" dedi.

HDP'YE SERT ÇIKTI 

Kanal S ekranlarında yayınlanan, gazeteci Said Çetintaş'ın sunduğu Yakın Açı programının konuğu, partisinin 'Adım Adım 2023 İl ve İlçe Aydınlatma' programlarına katılmak üzere Samsun'a gelen  MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan oldu. Başkan, canlı yayında gazeteci Çetintaş'ın sorularını yanıtladı. HDP'ye bakanlık verilmesi ile ilgili Millet İttifakı'ndan gelen açıklamaları değerlendiren Başkan, "Mecliste hatırlarsınız HDP Grup Başkanvekili 'Siz oralarda HDP'nin oylarıyla orada oturuyorsunuz' diye bir açıklama yapmıştı. O bence toplumun zihnini bulandırmak için söylenmiş bir söz, o masanın altında HDP'nin olduğunu, o 6'lı masayı yöneten partilerin hepsi biliyorlar" dedi.

"BELKİ DE ADAYLARINI AÇIKLAYAMAYACAKLAR"

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için sürdürdüğü toplantıları da değerlendiren MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, masanın dağılacağını söyledi. Başkan, Said Çetintaş'ın sunduğu Yakın Açı programının canlı yayınında şunları dile getirdi:
"Bu masa dağılmaya mahkum zaten. Bunlar adaylarını açıkladıkları gün o masa dağılacak. Çünkü bu süreçte sadece milleti oyalıyorlar. Oradan bir şey çıkmayacağına siyasette deneyimi, bilgisi olan herkes bilir. Tabiri caizse bir loto oyununa döndü. Burada bir loto oynanır gibi. Zaten yıl sonuna kadar adayı açıklamayacaklar diye düşünüyorum. Belki de açıklamalarına gerek kalmadan o masa dağılacak. Bu masanın 2023'e kalacağını düşünmüyorum."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.