ORDUSPOR, pazar günü bazı lisede öğrenim gören oyuncularının YGS'ye girecek olması nedeniyle aynı gün oynanacak Osmanlıspor maçının 1 gün ertelenmesi için Futbol Federasyonu’na başvurdu.
Orduspor Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, pazar günü 12 futbolcunun YGS sınavına gireceğine dikkat çekerek aynı gün maçları olduğunu hatırlattı. Federasyonuna maçın bir gün sonraya ertelenmesi için başvuruda bulunduklarını vurgulayan Durmuş Karaağaç, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Pazar günü de Osmanlıspor'la seyircimiz önünde karşılaşacağız. Aynı gün YGS sınavı var. Federasyona saat 13.30'daki maçın ertelenmesi için başvuruda bulunduk. Maç saat 17.00'ye alındı. Biz 1 gün ertelenmesini istiyoruz. Henüz cevap gelmedi. Oyuncularımızın sınavdan çıkıp hemen maça çıkmamalarını istiyoruz. Yaşları 17-19 arasında 12 oyuncumuz bu sınava girecek."
Orduspor, ekonomik sebepler yüzünden ligin ikinci yarısında 25 futbolcusunun takımdan ayrılması üzerine aralarında lise öğrencilerinin de bulunduğu genç takımının oyuncularını A takımına dahil etmişti.

FOTOĞRAF