Adıyaman da Life Prodüction tarafından yapımı üstlenilen Kararsızlar adlı uzun metrajlı sinema filminin çekimleri Perre antik kentinde başladı.
Adıyaman’da amatör oyuncularla çekilecek olan ilk uzun metrajlı sinema filmi Kararsızlar için bütün hazırlıklarını tamamlayan ekip, motor dedi.
Uzun bir hazırlık döneminin ardından başvurular arasında titizlikle seçilen oyunculara verilen kısa eğitimin ardından çekimi başlanan film için Perre Antik Kentinde set kuruldu. Özellikle Adıyaman’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkaracak olan filmin Adıyaman’ın tanıtımı açısından son derece önemli olduğu vurgulandı.
Film Yapımcısı Yunus Emre Doğan ve Film Yönetmeni Kenan Doğan gerekli mekan tespitlerinin yapıldığını ve Perre çekimlerinin ardından Çelikhan’da ki, eski cezaevinde çekimlerin yapılacağını söyledi. Bu konuda Adıyaman Valiliği ve Çelikhan belediyesinden gerekli destekleri aldıklarını söyleyen Doğan, “Adıyaman Valimiz ve Çelikhan Belediye başkanlığımız bize gerekli destekleri verdi bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Bu film Adıyaman için son derece önemli çünkü bütün oyuncular Adıyamanlı ve filimin tamamı Adıyaman da çekilecek bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.