AK Parti Şehzadeler İlçesi Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı ile Manisa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Yasemin Yıldız, fil hastalığına yakalanan Gülnur Demirler’i evinde ziyaret ederek, hastalığın tedavisi için girişimlerde bulundular.
AK Parti Şehzadeler İlçesi Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı ve Manisa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Yasemin Yıldız’ın birlikte tespit ettiği Hafsa Sultan Mahallesinde yaşayan aileyi, Yasemin Yıldız ve Şehzade AK Parti Kadın Kolları üyeleri ziyaret etti. Fil hastalığına yakalanan ve yürümekte zorluk çektiği için evinde tedavi gören Gülnur Demirler’in evinde duygu dolu anlar yaşandı.
8 yıldır fil hastalığı ile mücadele eden Demirler, “Yakalandığım bu rahatsızlığımla 8 yıldır mücadele ediyorum. Vücudum çok şiştiği için yürüyemiyor, bu yüzdende evimde tedavi görüyorum. Yürümekte zorlanmaya başladığım dönemde düştüm ve kalçam çıktı, iyice yatağa mahkum oldum. Bir dizi tedavi yöntemi uygulandı. Eşim emekli, iki kızım bir oğlum var. Destekleri ile her zaman yanımdalar. Ama maddi olanaklarımız da kısıtlı, bu yönde de sıkıntı yaşıyoruz. Beni evimde, hasta yatağımda ziyaret ettiğiniz için çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim” dedi.
ZURNACI, YETKİLİLERLE İLETİŞİME GEÇTİ!
AK Parti Şehzadeler İlçesi Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı, Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay ile iletişime geçerek yaptıkları ziyaret hakkında bilgi verdi. Zurnacı Halk Sağlığı Müdürü Tay’dan Gülnur Demirler’le yakından ilgilenilmesi noktasında söz aldı. Bunun üzerine sağlık personeli hastanın evine giderek Gülnur Demirler’i muayene ettiler. Yapılan tetkik sonucu hastalığın takip edileceği kaydedildi.
Başkan Zurnacı, “Hepimiz bu tür rahatsızlıkların adayıyız, bir dakika sonra başımıza ne geleceğini bilemeyiz. Kadın Kolları olarak bu konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Türkiye son on yılda teknoloji ve sağlık sektöründe çok yol aldı. Her geçen gün çaresi bulunmayan birçok hastalığın tedavisi konusunda yenilikler elde ediyoruz. Tedaviniz konusunda gerekli tüm yetkili mercilerle köprü vazifesi olmaya devam edeceğim. Allah acil şifalar nasip etsin” şeklinde konuştu.