Forum Gaziantep, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kurulacak bir platformla kadın ziyaretçilerine günün kadını olma şansı sunuyor. Günün kadını olma şansı yakalayan Gaziantepli kadınlar, çektirdikleri fotoğraflarla o anları ölümsüzleştiriyor.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, Kadınlar Günü’nü de unutmuyor ve ev sahipliği yaptığı eğlenceli etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.
Forum Gaziantep’te kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kurulacak Green Box platformunda çektirecekleri ‘Günün Kadını’ fotoğrafları ve seçtikleri bir mesajla birlikte şık bir kartpostal ve gül ile ödüllendiriliyor!
7-8 Mart tarihlerinde Green Box stüdyosuna gelen kadınlar, günün kadını oluyor ve seçtikleri mesajlar ile bu keyifli anları ölümsüzleştiriyor.
Forum Gaziantep’in kadınlara “gülümsemeniz yeter” temalı hediyesi olan Green Box etkinliği, ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor ve çekilen fotoğraflar, birbirinden şık kartpostallara dönüştürülerek ziyaretçilere hediye ediliyor.
GREEN BOX NEDİR?
Basit şekliyle, chroma key (kilit renk) denen bir çekim hilesi yönteminin en çok tercih edilen uygulamasıdır. Yeşil bir fonun önünde çekim yapılarak, sonrasında arka plana farklı bir görüntüyü yerleştirmeye yarar. Böylece imkansız, pahalı veya tehlikeli sahneleri kolayca çekme imkanını kullanıcısına sunar. Green Box, günümüzde pek çok film, reklam ve klipte kullanılan bir teknolojidir.