Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği 2014-2015 sezonu Genç Bayanlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında namağlup birinci bitiren Özel Bilfen Koleji Bayanlar Genç Takımı teknik ekibinin hedefi milli takıma sporcu yetiştirmek.
Özel Bilfen Koleji Spor Kulübünün voleybol takımlarının antrenörleri Nurettin Hayta, Mehmet Sazoğlu, Recep Yüksel, sportif başarılarının devam etmesi için çalıştıklarını belirterek “Öğrencilerimize spor kültürü kazandırıyoruz. Atatürk’ün önemle vurguladığı spor disiplini ve spor ahlakı bizim vazgeçilmez ilkemizdir” dedi.
Bilfen’in antrenörleri “Burada çocuklarımıza çok küçük yaşlarında, aralarında ikişer dakikalık mesafe olan tesislerde tüm sporları deneme imkanı sunuyoruz. Çocuklar yetenekli oldukları alanda profesyonelleşme yolunda ilerliyorlar. Kendi kültürümüzle yetiştirdiğimiz sporcuların her biri bizim için geleceğin yıldızlarıdır” şeklinde konuştu.
Bilfen Spor Kulübü Voleybol eğitim planında ekip çalışması yürüttüklerini söyleyen antrenörleri Nurettin Hayta, Mehmet Sazoğlu, Recep Yüksel, sözlerini “Kulübümüzde minik takım, küçük takım, yıldız takım ve genç takım olmak üzere 4 farklı grupta sporcular yetiştiriyoruz. 2014-2015 sezonu kulüpler arası Genç Bayanlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında namağlup birinci bitirdik. Küçük kız takımımız final grubunda yenilgisiz devam etmekte, hedefimiz her kategoride birinci olmak. Uzun vadeli hedefimiz ise milli takıma sporcu göndermektir” diye sürdürdü.