Antalya Yerel Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Kepez Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol takımı, 17-19 Nisan tarihlerinde Aydın’da yapılacak Türkiye Şampiyona’sında Antalya’yı temsil edecek.
Kepez’in Yıldız Kızları Türkiye Voleybol Şampiyona’sına hazırlanıyor. Antalya Yerel Lig’de rakiplerini tek tek eleyen Kepez Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Antalya Şampiyonu olmuştu.
Türkiye Şampiyonası için kolları sıvayan Kepez’in Yıldız Kızları, her gün çift antrenman yaparak şampiyonaya hazırlanıyor. Haftalardır Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren Yıldız Kızların rakipleri de belli oldu. 17-19 Nisan tarihleri arasında Aydın’da yapılacak eleme turnuvalarında Muğla, Aydın, Isparta ve Denizli’nin Yıldız Kızları ile Kepez’in Yıldız Kızları mücadele edecek.
Türkiye Şampiyonası eleme turları hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Necdet Yüksel, “Güçlü bir grupla mücadele edeceğiz. Yıldız Kızlarıma güveniyorum. Eleme turunda bir üst gruba çıkacaklarına inanıyorum” diye konuştu.