Antalya Okullar Arası Yıldızlar Futbol Turnuvası’nda 260 takım arasından üçüncü olan Ahmet Coşkun Bulut Ortaokulu’nun futbol takımı, başarılarını paylaşmak için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret ettiler.
Ziyarette Ahmet Coşkun Bulut Ortaokulu Müdürü Mukaddes Birşen ile beden eğitimi öğretmenleri Özgür Fırat ve Fatih İpin de yer alırken, Müdür Birşen, takımın Antalya’yı, Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandığını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Hakan Tütüncü, Ahmet Coşkun Bulut Ortaokulu futbol takımına Türkiye Şampiyonası’nda başarılar dilerken, Kepezli çocukların iyi bir geleceğe kavuşması için sportif ve sosyal faaliyetlere destek verdiklerini söyledi. Başkan Tütüncü, öğrencilerden kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi. Kepez Belediyespor Kulübü bünyesinde, spor okullarında ve turnuvalarda 5 bine yakın çocuğa ve gence spor yapma imkanı sunduklarının altını çizen Başkan Tütüncü, Kepez’i, gençliğin ve sporun merkezi haline getirmeye başladıklarını kaydetti.
Çocukların geleceğini sporla inşa etmek için gayret gösterdiklerine işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, “Başarı için sporcu disiplininden asla uzaklaşmayın. Planlı ve disiplinli çalışırsanız zirveye çıkarsınız. Sizlerin başarılı olmanızı istiyoruz. Elinizden tutmaya hazırız. Büyük hayalleriniz ve hedefleriniz olsun. Hayallerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için gayret gösterin. Türkiye Şampiyonası’nda, Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum” dedi.
Öğrenciler de eğitime verdiği desteklerden ve kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Tütüncü’ye çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.