Medical Park Tarsus Hastanesi hizmet verdiği branşlara Psikiyatri bölümünü de ekledi. Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Kablan Kürklü, Medical Park Tarsus’ta hizmete başlayacak.
Doğu Akdeniz Bölgesi’nin en büyük özel hastanesi olan 165 yataklı Medical Park Tarsus Hastanesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Tıbbi Onkoloji, Girişimsel Radyoloji gibi özellikli bölümlerinin yanı sıra diğer branşlarıyla genel hastane olma özelliği olan ve bugüne kadar ciddi operasyon ve vakalar gerçekleştiren Medical Park Tarsus Hastanesi, şimdi de Psikiyatri bölümüyle bölge halkına hizmet sunacak.
Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, bölgeye daha kapsamlı hizmet sunmak amacıyla çalışmalar yaptıklarını anlatarak, ‘’Sürekli büyüyen ve akademik unvan sahibi hekimlerle daha da güçlenen kadromuz ve Onkoloji başta olmak üzere yeni açılan bölümlerimizle hizmet alanımızı kesintisiz olarak genişletiyoruz. Şimdi de kadromuza Psikiyatriyi ekledik. Bu konuda ciddi talepler alıyorduk. Bölgeden gelen talepleri dikkate alarak branşımızı hizmete açtık. Hekimimiz bölgenin bilinen hekimlerinden. Tarsus başta olmak üzere bölgede en kaliteli sağlık hizmeti sunma amacıyla yürüttüğümüz faaliyetlerimiz kapsamında, teknoloji ve insan kaynağı yatırımlarına ara vermeden devam ediyoruz’’ diye konuştu.