Altındağ Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezileri kapsamında Çanakkale gezisi için yola çıkan ikinci kafile, bugün heyecanla Hüseyin Gazi ve Karacaören Kadın Eğitim Kültür Merkezi önünden uğurlandı. Bu yıl toplam 3 bin 500 kişinin Çanakkale’ye götürüleceğini söyleyen Başkan Veysel Tiryaki, her Türk vatandaşının Çanakkale’yi mutlaka görmesi gerektiğini bir kez daha yineledi.
Hüseyin Gazi Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nden geziye katılan Nermin Eroğlu, Çanakkale’ye ilk kez gideceği için heyecanlı olduğunu söyledi. Altındağ Belediyesi’nin kadınlara önemli katkılar sağladığını belirten Eroğlu, bu durumun sadece gezilerle sınırlı kalmadığını ifade etti. Daha önce kanser hastası olduğunu söyleyen Eroğlu, “Hastalığımı bu merkez sayesinde yendim. Bu merkez bana ilaç gibi geldi. Sosyal faaliyetlerim, geziler, kazandığım arkadaşlar benim yaşam kaynağım” dedi.
Karacaören Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nden Gülay Özdemir de, hem kendilerinin hem de ailelerinin Altındağ Belediyesi’ne büyük güven duyduğunu vurguladı. Çok sayıda kadının böyle bir fırsatı yakalayamayacağını kaydeden Özdemir, Altındağlı kadınların oldukça şanslı olduğunun altını çizdi. Gülay Özdemir, “Kişisel gelişimimiz için her şeyi yapan bir belediye başkanımız var. Bilgileniyoruz, geziyoruz, el becerisi kazanıyoruz, sosyal faaliyetlerde kendimize sık sık yer buluyoruz. Bize bu imkânları sunan Veysel Tiryaki’den Allah razı olsun” dedi.