Iğdır Küçük Sanayi Sitesi esnafının, göle dönen iş yerlerinin önündeki su birikintisine olta atarak tepki gösterdiği yol sorununa hayırsever iş adamı el attı.
Iğdır’da, geçtiğimiz hafta alt yapısının yeterli olmadığından iş yerlerinin önleri köstebek yuvasına dönen yollarının yapılması için çukurlara olta atarak tepki gösteren esnafın sesini hayırsever iş adamı Yılmaz Okuklu duydu. Iğdır Küçük Sanayi Sitesi Yaşatma ve Dayanışma Derneği Atakan Taşkınsu’nun ziyaretinde sorunun çözülmesi için söz veren iş adamı Okuklu, yollarının dolgu çalımlarını başlattı. Konu hakkında açıklamada bulunan Iğdır Küçük Sanayi Sitesi Yaşatma ve Dayanışma Derneği Atakan Taşkınsu, Yılmaz beyin kendilerine söz verdiği üzere, köstebek yuvasına dönen sanayi sitesinin yol surununun giderilmesi için 3 iş makinesi ve 5 damperli kamyonla çalışmaların başlatıldığını söyledi. Sanayi sitelerindeki 50 noktada yolların kullanılamaz halde olduğuna vurgu yapan Taşkınsu, “Geçenlerde basında da yer aldığı gibi bu noktalarda ufak bir yağışta bile göle dönüyor. Belediye bu sorunumuza el atmadan Yılmaz bey el attı. Allah böyle hayrı sever iş adamlarını var etsin” dedi.
İş adamı Yılmaz Okuklu ise, “Bir iş adamı olarak, 500 tane işletmesi ile binlerce insanımızın ekmek kapısı olan sanayi sitesindeki bu sorunu öğrenince derinden etkilendim. Bu anlamda doğduğum memleketteki insanımın ne tür sorunu varsa çözmeyi kendime bir borç biliyorum. Bu nedenle dernek ziyaretinde sorunun söylenmesi akabinde yolun yapılması için ne gerekiyorsa yapılsın talimatını verdi” şeklinde konuştu.